Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 402 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα 01-02-2022

ypenΜε αφορμή την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα στους συναδέλφους η παρατεταμένη δυσλειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του buildingcert και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την μη έκδοση ΠΕΑ, όταν μάλιστα η παράταση που δόθηκε για το «Νέο Εξοικονομώ 2021» λήγει στις 15-2-2022, η ΕΕΤΕΜ με έγγραφο της, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κ. Σκρέκα την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της πλατφόρμας.

Δείτε την παρέμβαση εδώ.

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...