Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 395 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα 02-02-2022

ypenΜε παρέμβαση της προς τον Υπουργό ΠΕΝ κ. Σκρέκα και τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά, η ΕΕΤΕΜ ανταποκρινόμενη στα αιτήματα συναδέλφων ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι λόγω και των μέτρων κατά της καταπολέμησης της πανδημίας του SARS COVID19, δυσκολεύονται στη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών από τις ΥΔΟΜ, ζήτησε την παράταση των σχετικών προθεσμιών που προβλέπονται στο άρθρο 216 του ν.4782/2021.

Δείτε την παρέμβαση εδώ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...