Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 433 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα, 21-08-2022

petros kourkoulisΤο Σάββατο 20 Αυγούστου «έφυγε» από κοντά μας ο συνάδελφος Πέτρος Κουρκούλης σε ηλικία 64 ετών. Ο Πέτρος ήταν ένας καταξιωμένος συνάδελφος, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο χώρο μας συμμετέχοντας ενεργά στα Όργανα και τις δράσεις της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ μέσω του Περιφερειακού Τμήματος Αχαΐας αλλά και στο σύλλογο Δημοσίων Υπαλλήλων Μηχανικών Τ.Ε.

Συνέβαλε τα μέγιστα με την εμπειρία και την αγωνιστικότητά που τον διέκρινε στην προώθηση των θεμάτων του κλάδου μας ειδικά για θέματα επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Από τη θέση του ως Προϊστάμενος της Υ.ΔΟΜ Αιγιαλείας προσπαθούσε να μην υπάρχουν αδικίες και άνιση μεταχείριση σε βάρος των συναδέλφων Πτυχιούχων Μηχανικών.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 και ώρα 13:00μμ στον Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου, Ελαιώνα Αιγιαλείας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κ.Δ.Ε της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δείτε το σχετικό ψήφισμα του Ν.Τ Αχαΐας της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Γραφείο Τύπου Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...