Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

anakoinosiΗ πρόσφατη πρωτοφανής κακοκαιρία “Daniel” και τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει στους κατοίκους και τις περιουσίες των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας, έχουν προκαλέσει θλίψη και έντονη ανησυχία. Η ΕΕΤΕΜ βρίσκεται σε επαφή  με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, και έχει τεθεί στη διάθεσή τους, αναμένοντας οδηγίες, ώστε να συνδράμει στο έργο της Πολιτείας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Καλούνται οι συνάδελφοι Πτυχιούχοι Μηχανικοί που επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στις αυτοψίες και την καταγραφή ζημιών στις ως άνω περιοχές, να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην φόρμα που ακολουθεί, ώστε να τεθούν στη διάθεση των αρμοδίων Υπηρεσιών, εφόσον χρειαστεί.

Για να δείτε τη φόρμα, παρακαλούμε πατήστε εδώ :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVL9lz5j1M7kl94hwjPy5sEtedwEIl5uj21fT-NfDv0-P0PA/viewform?usp=sf_link

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Ανάλυση της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

  Απαραίτητο για κάθε συνάδελφο που ασχολείται με ΥΔΕ

   
 • Συνάντηση με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ, κ. Ν. Ταγαρά, για την Απόφαση ΣτΕ και άλλα θέματα του κλάδου

  Αθήνα, 04-06-2022

  Συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαρά, πραγματοποίησε, χθες Παρασκευή 3-6-22, αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Οικονομικού, Π. Μίχα, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων, Κ. Σινογεώργο και τη Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης.

  Περισσότερα...