Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

dimopoulos giogiakasΣυνάντηση με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΔ, και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κ. Γιόγιακα Βασίλειο, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ, κ.Δ.Δημόπουλος.

Κατά τη συνάντηση, ο κ.Δημόπουλος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή, για τη διαδικασία ρύθμισης των επαγγελματικών δικαιωμάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη, και, ειδικότερα, για την πορεία των εργασιών της Επιτροπής του άρθρου 257 του ν. 4610/2019 και των ομάδων έργου, στις οποίες συμμετέχει και η ΕΕΤΕΜ.

Πρόκειται για συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος δράσης της Ένωσης και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ.

Ο Βουλευτής εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα, ενώ, από πλευράς ΕΕΤΕΜ, επισημάνθηκε ότι η ψήφιση του σχεδίου νόμου που είχε εκπονηθεί από την Ένωση, υπό την αιγίδα της Νομικής της Υπηρεσίας, και τη συνεργασία των Ιδρυμάτων, είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την άμεση επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ στο αρμόδιο Υπουργείο για την μη εφαρμογή του προτύπου ΕΛΟΤ 60364 για Έργα προ του 2024

  Με αφορμή την υποχρεωτική εφαρμογή του προτύπου 60364 από 1/1/2024 (για τα νέα έργα, τροποποιήσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων) και προκειμένου να καλυφθούν και οι περιπτώσεις ΥΔΕ, όπου:

  Περισσότερα...  
 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

   

  Απαράδεκτο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς η πλειονότητα των διατάξεών του αναμένεται να οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην οικονομική εξόντωση των ελευθέρων επαγγελματιών και των ατομικών - μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

  Περισσότερα...