Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

politexneio50 χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την ημέρα της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο. Πέντε δεκαετίες πέρασαν από εκείνη τη μέρα που αποτέλεσε το πρώτο βήμα αλλαγής του πολιτικού σκηνικού της Χώρας.

Πρόκειται για μια εξέγερση που ένωσε όλες τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων, ενάντια στην απολυταρχία και τον δεσποτισμό, ενάντια στην καταστρατήγηση κάθε έννοιας ελευθερίας και την καταπάτηση κάθε βασικού ανθρώπινου δικαιώματος.

Για μια εξέγερση, που, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, οφείλουμε να θυμόμαστε, να γιορτάζουμε και να έχουμε ως «πυξίδα», καθώς οι εποχές που διανύουμε εξακολουθούν να είναι δύσκολες, η βία εξακολουθεί να αμαυρώνει κάθε έκφανση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα, ενώ οι δημοκρατικές ελευθερίες και η κοινωνική δικαιοσύνη εξακολουθούν να απειλούνται καθημερινά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, παραμένει πιστή στα ιδανικά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, θεωρώντας την 17η Νοεμβρίου, μέρα τιμής, σε όσους αγωνίστηκαν, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αυτονόητα, αλλά και μέρα μνήμης, κριτικής και προβληματισμού.

Καλούμε τα μέλη μας, να αποτίσουν φόρο τιμής στους εξεγερθέντες, συμμετέχοντας στις σχετικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ στο αρμόδιο Υπουργείο για την μη εφαρμογή του προτύπου ΕΛΟΤ 60364 για Έργα προ του 2024

  Με αφορμή την υποχρεωτική εφαρμογή του προτύπου 60364 από 1/1/2024 (για τα νέα έργα, τροποποιήσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων) και προκειμένου να καλυφθούν και οι περιπτώσεις ΥΔΕ, όπου:

  Περισσότερα...  
 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

   

  Απαράδεκτο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς η πλειονότητα των διατάξεών του αναμένεται να οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην οικονομική εξόντωση των ελευθέρων επαγγελματιών και των ατομικών - μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

  Περισσότερα...