Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 122 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

423422560 6650771801694681 2799386337855558422 nΣυνάντηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, είχαν χθες μέλη της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων και ο Γραμματέας Οικονομικού της ΚΔΕ, κ.κ. Δ.Δημόπουλος, Κ. Σινογεώργος και Π. Μίχας, αντίστοιχα, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτελούμενη από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Κ.Ο., κ. Σ.Φάμελλο (Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης), τον Τομεάρχη Παιδείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, κ. Δ.-Χ. Καλαματιανό (Βουλευτή Ηλείας), τον Τομεάρχη Υποδομών, κ. Χ.Μαμουλάκη (Βουλευτή Ηρακλείου), καθώς και την αν.Τομεάρχη Παιδείας, κα.Ρ.Θρασκιά (Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης).

Η συνάντηση αποτελεί μέρος ενός κύκλου συναντήσεων της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ με Βουλευτές όλων των κομμάτων, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί ΤΕΙ, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος δράσης, αλλά και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ.

Κατά τη συνάντηση, δόθηκε έμφαση στο ζήτημα των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων και της νομοργάνωσης της ΕΕΤΕΜ, ενώ παρουσιάστηκαν οι σχετικές προτάσεις της Ένωσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για πραγματοποίηση και μελλοντικών συναντήσεων, στα πλαίσια της δόμησης μίας σχέσης συνεργασίας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εξελίξεις.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ στο αρμόδιο Υπουργείο για την μη εφαρμογή του προτύπου ΕΛΟΤ 60364 για Έργα προ του 2024

  Με αφορμή την υποχρεωτική εφαρμογή του προτύπου 60364 από 1/1/2024 (για τα νέα έργα, τροποποιήσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων) και προκειμένου να καλυφθούν και οι περιπτώσεις ΥΔΕ, όπου:

  Περισσότερα...  
 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

   

  Απαράδεκτο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς η πλειονότητα των διατάξεών του αναμένεται να οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην οικονομική εξόντωση των ελευθέρων επαγγελματιών και των ατομικών - μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

  Περισσότερα...