Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα 16-2-2024

εικόνα Viber 2024 02 16 12 43 57 965Συνάντηση με τον Βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Νικολαΐδη Αναστάσιο,  πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα  ο Πρόεδρος της ΚΔΕ, κ.. Δ.Δημόπουλος, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος δράσης, αλλά και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ, για συναντήσεις με Βουλευτές όλων των κομμάτων, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί ΤΕΙ, ιδιαίτερα, δε, ενόψει της εισαγωγής στη Βουλή, για συζήτηση και ψήφιση, εντός των προσεχών ημερών, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα, με τα βασικά προβλήματα του Κλάδου, με προεξάρχον, φυσικά, το ζήτημα των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων, καθώς και οι προτάσεις της Ένωσης για την επίλυσή τους.

 

Γραφείο Τύπου Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

 

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ στο αρμόδιο Υπουργείο για την μη εφαρμογή του προτύπου ΕΛΟΤ 60364 για Έργα προ του 2024

  Με αφορμή την υποχρεωτική εφαρμογή του προτύπου 60364 από 1/1/2024 (για τα νέα έργα, τροποποιήσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων) και προκειμένου να καλυφθούν και οι περιπτώσεις ΥΔΕ, όπου:

  Περισσότερα...  
 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

   

  Απαράδεκτο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς η πλειονότητα των διατάξεών του αναμένεται να οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην οικονομική εξόντωση των ελευθέρων επαγγελματιών και των ατομικών - μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

  Περισσότερα...