Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα, 22-02-2024

χρηστιδησΣυνάντηση με τον Βουλευτή Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Παύλο Χρηστίδη, πραγματοποίησαν, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΔΕ, κ.κ. Δημόπουλος Δημήτριος και Σινογεώργος Κωνσταντίνος.

Στη συνάντηση, ο κ. Χρηστίδης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που μαστίζουν τον Κλάδο, και ιδιαίτερα για την ανάγκη επίλυσης του χρόνιου ζητήματος των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων των Μηχανικών ΤΕΙ, καθώς και για τις σχετικές προτάσεις της Ένωσης, με αφορμή και την επικείμενη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.


Ο κ. Χρηστίδης αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων της ΕΕΤΕΜ και επεσήμανε ότι η ανάδειξη των προτάσεων της Ένωσης είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την οριστική επίλυση των προβλημάτων του Κλάδου .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

 

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ στο αρμόδιο Υπουργείο για την μη εφαρμογή του προτύπου ΕΛΟΤ 60364 για Έργα προ του 2024

  Με αφορμή την υποχρεωτική εφαρμογή του προτύπου 60364 από 1/1/2024 (για τα νέα έργα, τροποποιήσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων) και προκειμένου να καλυφθούν και οι περιπτώσεις ΥΔΕ, όπου:

  Περισσότερα...  
 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

   

  Απαράδεκτο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς η πλειονότητα των διατάξεών του αναμένεται να οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην οικονομική εξόντωση των ελευθέρων επαγγελματιών και των ατομικών - μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

  Περισσότερα...