Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 432 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Δ/νση γραφείων : Βασιλέως Ηρακλείου 26

Τ.Κ. : 54624

Πόλη : Θεσσαλονίκη

Τηλ. : 2310223200

Fax : 2310241109

E_mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Πρόεδρος : Αγγελάκης Γεώργιος

Τηλ. : 6973325618

E_mail :

 

Νέο ωράριο Τμήματος

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00


Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, των οποίων τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αλλάξει, να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο και να το αποστείλουν στο email του Τμήματος, προκειμένου να γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...