Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 175 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα, 15-01-2013

rachil makriΠαραθέτουμε απόσπασμα της Ομιλίας της Βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Ραχήλ Μακρή, κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για την Κύρωση των πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα 14-01-2013:

«Από την άλλη, την ώρα που η Ελληνική αγορά, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι ασφυκτιούν από τη σωτήρια πολιτική σας, δεν απαιτείται ένα ξεχασμένο δάνειο 20 δισεκατομμυρίων Δραχμών στην γειτονική Αλβανία, η οποία προκαλεί συνεχώς με την ανακήρυξη της ΑΟΖ, αλλά και με τις αλλυτρωτικές διεκδικήσεις της κατά καιρούς.


Αυτό όχι μόνο θίγει την αξιοπρέπεια μας αλλά η Ελλάδα καθίσταται το κορόιδο της υπόθεσης. Τα χρήματα είναι του Ελληνικού λαού και οφείλετε άμεσα να τα διεκδικήσετε και να τα επιστρέψετε εκεί που ανήκουν.

Με σχετική πράξη Νομοθετικού περιεχομένου διαπράττετε καταφανέστατη αδικία κατά πτυχιούχων μηχανικών Τ.Ε.Ι, αφού δημιουργείτε δυσμενείς προϋποθέσεις έναντι συναδέλφων τους την ώρα που από κοινού προχωρούν στην ίδια εξεταστική διαδικασία.
Είναι και αυτό επιβολή των Τροϊκανών η εφαρμογή του άρθρου 32 παράγραφος 4 που ρυθμίζει επαγγελματικά δικαιώματα αναρμοδίως και κατά τρόπο προκλητικό και αυθαίρετο επιβάλει περιορισμούς μόνο σε μηχανικούς των Τ.Ε.Ι;...»

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...