Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

old kdeΣυνάντηση μελών των Κεντρικών Διοικήσεων της ΕΕΤΕΜ της περιόδου 1984-1996, σχεδόν 40 χρόνια από την πρώτη φορά που αναδείχθηκαν μέλη της Κεντρικής Διοίκησης,  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΕΤΕΜ, ύστερα από σχετική πρωτοβουλία των διατελέσαντων Προέδρων του ΚΔΣ, κ. Αλέξανδρου Βλαχογιάννη, κ. Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου και κας Ελένης Χαλκιά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Βλαχογιάννης, Σοφοκλής Φραγκογιαννόπουλος, Θωμάς Λογοθέτης, Αθανάσιος Τρίγκας, Ελένη Χαλκιά, Μαρία Φραγκιαδάκη, Έλλη Πρωτόπαππα, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Δημαράς , οι κ.κ. Δημήτρης Πολίτης,   Χρήστος  Αμουργιανός, Ευάγγελος Ανθής, Απόστολος Σιαμπάνης, Δημήτρης Πηλιχός, Ιωάννης  Σταύρου, Λευτέρης Γιώβος, Γιώργος Δαφνής, Νίκος Ζαλίδης, Δημήτρης Κουβαράς, Γιώργος Νάνος, Γιάννης Τσιακμάκης,  η Νομική Σύμβουλος της Ένωσης, κα Αθηνά Μανίκα, αλλά και διατελέσαντα στελέχη των Κεντρικών Γραφείων, όπως η κα Κατερίνα Ανθή και ο κ. Βασίλειος Τσιγιάννης.

Η σημερινή Διοίκηση εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα Τύπου & Δημ. Σχέσεων της ΚΔΕ, κκ. Δημήτρη Δημόπουλο και Κωνσταντίνο Σινογεώργο, αντίστοιχα.

Οι συμμετέχοντες έκαναν αναδρομή στο παρελθόν, αναδεικνύοντας σημαντικές στιγμές, και ενημερώθηκαν από την ΚΔΕ για τα σημερινά προβλήματα του Κλάδου, όπως έχουν διαμορφωθεί, ύστερα και από τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των Ιδρυμάτων.

 

old kde 2

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...