Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

anakoinosiΑθήνα, 26-03-2018

Στο πλαίσιο υλοποίησης των αποφάσεων της Κ.Δ.Ε πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30, συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, Δ. Δημόπουλου, του Γραμ. Τύπου & Δ. Σχέσεων της Κ.Δ.Ε, Φ. Μπλανά, και του Μέλους της Κ.Δ.Ε, Αθ. Κουμούτσου, με τον Πρύτανη του Τ.Ε.Ι Δυτ. Ελλάδας κ. Β.Τριανταφύλλου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ Αχαΐας και μέλη του Προεδρείου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις και το μέλλον των Τ.Ε.Ι, στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας για απορρόφηση των Τ.Ε.Ι από Πανεπιστήμια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Επίκαιρα

 • Προτεραιότητα της Κυβέρνησης οι απόφοιτοι των Κολλεγίων - Στον Καιάδα οι Πτυχιούχοι των Τ.Ε.Ι.

  Αθήνα, 23-01-2020

  Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις», το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή, περιλαμβάνεται διάταξη με την οποία συνεχίζεται η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων των αποφοίτων των Κολλεγίων σε συνέχεια των διατάξεων για την επιτάχυνση της διαδικασίας επαγγελματικής αναγνώρισης τους που έγινε σε προηγούμενο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

  Περισσότερα...  
 • Αποφάσεις της Κ.Δ.Ε της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

  Αθήνα, 20-12-2019

  Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 20-12-2019, η Κεντρική Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

  Κατά τη συνεδρίαση της Κ.Δ.Ε αφού έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις μεταξύ των άλλων ομόφωνααποφασίστηκε:

  Περισσότερα...